Design Ideas

 Go back

Modern House @ The Santorini The Santorini Condo, Singapore

Keenon Lee 1 year ago

Modern

The Santorini Condo, Singapore

Unlike conventional condominium units, this particular unit doesn't have the iconic balcony access at the end of the living hallway. The balcony has to accessed through a normal aluminium swing door on one of the sides of the door creating a rift in the balancing of the entire house.

What we proposed was to create a Storage Feature Wall that would cover both the door and all the unsightly recess beams. This resulted in a clean, minimalist yet practical feature with lots of storage and mirrors that are placed in the right places to reflect the external view and expand the perceived width of the living room.

 

Latest Designs

Contemporary Modern Industrial Jurong West

Post project photos of a very nice family's home. A fusion of modern & industrial interior theme and colors were selected to complement their existing

Modern Office Office, CBD Singapore

A medium size but functional office located at CBD. A modern theme was introduced to create a clean non messy enviroment and brown carpet to provide a